Blogg

CRM

God tur til hytta på torsdag. Vi er vel i 2015?

Endelig var helgen der. Jeg hadde blokkert ut fredag for møter på kontoret i kalenderen – for å kunne ta en langhelg på hytta. Med hjelp av nyttig teknologi kunne jeg reise fra jobben tidligere enn vanlig på torsdag – og hente barna før i aller siste minutt i barnehagen. Er jo deilig å slippe køen til hytta. 

Med Trond-Morten Lindbergs kronikk i DN friskt i minne, har jeg tenkt mer på den muligheten jeg faktisk har til å gjøre dette – uten at det går ut over jobb og produktivitet. For er man en dårlig leder om man av og til tar en langhelg? Er jeg lat og lite produktiv? Går det ut over de ansatte og bedriften? Nei, jeg tror ikke det.

jobbe fra hytta

Tilgang til alt, overalt.

Fra hytta har jeg tilgang til hele vårt forretningssytem med regnskap, fakturering, prosjekt, timer, crm, mail og alle selskapets dokumenter på internett. Med god 4G-dekning har jeg tilgang til alt jeg trenger for å kunne jobbe – fra hvor jeg vil – og når jeg vil.

Så hvordan ble langhelgen? Kort fortalt…

Familien var fremme ved hytta i 16-tiden på torsdag – kort tid etter stod middagen og putret i gryta. Ungene var fort i gang med leken, og da det var tid for barne-tv benyttet jeg sjansen til å jobbe litt og logge med inn i 24SevenOffice – for å se over nøkkeltall og godkjenne bilag som hadde kommet inn i regnskapssystemet i løpet av dagen. Etter en halvtime logget jeg av – da jeg hadde god kontroll på mine «to-dos». Jeg hadde jo tross alt vært på kontoret fra kl. 06.30 denne morgenen, med mål om å få unna viktige arbeidsoppgaver før turen gikk innover i landet.

Fredagen

Jeg fikk lest og besvart litt mail fredag morgen etter frokost, mens barna slappet av med en film. Etter det var vi ute på aketur. Tilbake på hytta noen timer senere var det lunch med familien, før jeg hadde et telefonmøte – hvor vi ved hjelp av teknologi delte presentasjon og skjerm via join.me.

Deretter dro jeg på meg skibuksa for en ny runde ute i snøen med barna. Mens barna gjorde noen luftige hopp med langrennsski i bakken utenfor – benyttet jeg sjansen til å ta unna noen telefoner i solveggen. Ettermiddagen avsluttet jeg med å gå gjennom mine dashboards i 24SevenOffice – og til å følge opp noen ansatte.

Da kveldsmat var servert og barna i seng, tok jeg på hodelykt og gikk meg en skitur. Litt sinnsro, avkobling og refleksjon gjorde meg tydeligvis mer enn godt – så da jeg kom tilbake tok jeg meg et glass rødvin og satte meg ned for å skrive disse ordene her.
Skitur ved hytta

Er tirsdag den nye fredagen?

Med Trond-Morten Lindbergs sin kronikk i bakhodet, der han luftet sin frustrasjon rundt køer til hyttefjellet på torsdager og forundring over toppsjefenes treningskultur – fikk jeg ånden over meg til å ta ut noen aktivitetsrapporter basert på 24SevenOffice-kunders innloggingsaktivitet i systemet. Jeg ønsket rett og slett å finne ut om vi er late – og jobber mindre på fredager sammenlignet med resten av uken? Det statistikken viste var faktisk noe overraskende.

Dersom en ser døgnet under ett, er faktisk fredag den arbeidsdagen med 3. mest aktivitet i løpet av uka. Torsdag er den dagen med mest aktivitet så langt i 2015, mens tirsdag faktisk marginalt kommer dårligst ut. Kanskje tirsdager har blitt den nye tredemølle-dagen, Lindberg?

Nei, jeg tror faktisk ledere må omfavne ny teknologi og fleksibiliteten dette gir våre ansatte. Hvor og når våre ansatte jobber, trenger ikke å gå på kompromiss med produktiviteten, dersom en benytter seg av ledende og skybasert teknologi. Hjemmekontor er ikke synonymt med slappe-av-kontor eller løpe-på–tredemølle-kontor – ut i fra denne statistikken i hvertfall.
chart uke
Tirsdag er satt til null. Prosentvis avvik fra dag med minst aktivitet (tirsdag).

Kveldsjobbing peaker på mandag

Etter å ha sett på aktivitetsrapporten over uken under ett, ble jeg veldig nysgjerrig på hvilke dager folk jobber mest på kvelden. Disse tallene var også interessant lesning. Her var mandag på topp – med 53% mer aktivitet enn fredagen, som kom dårligst ut.

I mine øyne er dette en god indikasjon på at bedrifter som benytter skybasert teknologi – der ansatte har tilgang til jobbdata uansett hvor de befinner deg, har gode forutsetninger for å kunne ta unna arbeidsoppgaver på kvelden hjemme i god til før det er helg. Det å ha friheten og fleksibiliteten til å kunne ta seg fri litt tidligere på en fredag, eller å jobbe fra hytta fra torsdag ettermiddag – kan etter min mening være en fin gulrot og motivasjonsfaktor for å øke produktiviteten i et selskap. For dreier det seg om å jobbe mest, eller å jobbe best?
chart kveld 2015
Fredag er satt til null. Prosentvis avvik fra dag med minst aktivitet på kveld (fredag).

SunDay is Funday

Å ferdigstille prosjekter i tide og at våre ansatte overholde tidsfrister, er for 24SevenOffce langt viktigere enn hvor mange timer hver enkelt jobber per uke, eller når ansatte logger inn og ut fra jobb. Vi ønsker happy ansatte som står på, utvikler seg, får ting gjort – og som gir det lille ekstra når det trengs. Derfor innførte vi SunDays tilbake i 2011.

Sommeren i Norge er kort og godværsdagene kan føles sjeldne. For å spre glede, sol og sommer – gir vi ansatte 3 valgfrie SunDays med lønn i perioden 1. mai – 15. september, i tillegg til vanlig ferie. De eneste betingelsene vi stiller er at det er minimum 20 grader, sol fra blå himmel og SunDay-reply på jobbmail. Om man vil bruke SunDays til golf, strand-, hageliv eller samvær med barn, er selvfølgelig helt opp til hver enkelt ansattes individuelle behov.

SunDay 24SevenOffice

Forutsetningen er at de ansatte tar ut SunDays på dager der man kan rydde kalenderen helt fri for avtaler, ellers faller hele poenget bort. Dette er ment som en velfortjent og forfriskende avkobling fra en travel hverdag. Så disse fridagene tar man ut, når ting kan vente til dagen etter. Men her har jeg full tillitt til våre ansatte – dette styrer de selv.

Med 24SevenOffice og smart bruk av teknologi kan man både kose seg når sola skinner, eller være framme på hytte for å jobbe litt – når andre står i kø…

God tur på torsdag!