Spar tid og penger ved å selge bedriften din på egenhånd!

Skrevet av: Camilla Therese Øino -

Lesetid: 1 minutt

24SevenOffice har tatt en prat med Nobema, Norges nye plattform og selvbetjeningsverktøy for kjøp og salg av bedrifter.

992681bf6bbf3b5d9d9d7818194b4b8f3e3b3b25-3800x3686-1

Vurderer du å selge hele eller deler av bedriften din - og ser etter den mest lukrative exiten? Er du litt usikker på hvordan du skal gå frem? Da har vi en god nyhet til deg!


Kostnadene forbundet med salg av en bedrift er tradisjonelt langt høyere enn det som er forsvarlig for de aller fleste. Ofte oppstår det også stor grad av usikkerhet knyttet til hva den endelige kostnaden blir, og i mange tilfeller vil en tradisjonell omsetningsprosess kunne ende opp med å koste mer enn hva hele bedriften er verdt.


24SevenOffice har tatt en prat med Nobema, Norges nye plattform og selvbetjeningsverktøy for kjøp og salg av bedrifter. Nobema er et unikt digitale selvbetjeningsverktøy og en markedsplass som tilrettelegger for at det skal være enkelt å selge og kjøpe bedrifter på egenhånd. Nobema hjelper deg med hele prosessen, uten fordyrende og tungvinte mellomledd.


Selvgjort er velgjort


Som den eneste selvbetjeningsløsningen i markedet gjør Nobema det mulig for alle å selge bedriften på en enkel og svært kostnadseffektiv måte. Prisen for å gjennomføre salget blir bare en brøkdel av kostnaden i en tradisjonell omsetningsprosess, der du blir guidet gjennom prosessen skritt for skritt:

  • Lag ditt eget salgsprospekt
  • Publiser åpen eller anonym annonse
  • Rådgivning og bistand etter behov
  • Hjelp til å finne en kjøper
  • Full diskresjon og trygg deling av informasjon

 

Med Nobema velger du fritt om du vil gjøre alt på egen hånd eller i samarbeid med egne rådgivere. Du velger også om du vil selge din bedrift åpent, eller anonymt med full diskresjon. Kort fortalt: Salg av bedrifter og bedriftsandeler har aldri vært enklere!


Spennende innovasjon


- Vi anser dette som en veldig interessant og spennende tjeneste for våre kunder som vurderer å selge hele eller deler av bedriften sin, enten nå eller i fremtiden. Der vi i 24SevenOffice styrker bedrifter for fremtiden gjennom automatisering av sentrale prosesser, har Nobema redefinert spillereglene for kjøp og salg av bedrifter med mye av samme tankesett; gjennom nettopp forenkling og automatisering, sier Ståle Risa, CEO i 24SevenOffice.


Med lanseringen av Nobemas standardiserte selvbetjeningsverktøy kan bedriftseiere og gründere nå få gjennomført hele salgsprosessen til en brøkdel av prisen av en tradisjonell omsetningsprosess.