Ny HR-modul fra 24SevenOffice: Automatiser og effektiviser HR-prosessene i organisasjonen din

Skrevet av: Camilla Therese Øino -

Lesetid: 1 minutt

Ledere og HR-ansvarlige har gjerne som ansvar å ivareta og utvikle bedriftens ansatte. I en hektisk hverdag er gjerne et effektivt, sømløst HR-system med gode integrasjoner viktig for best mulig arbeidsflyt.

hrsystem_24sevenoffice

— Med vårt nye HR-system har du alt du trenger for en lettere arbeidshverdag, og for å automatisere og effektivisere HR-prosessene i din organisasjon, sier Marthe Fuglesang, konsulent og produktansvarlig for HR i 24SevenOffice. 

Sikrer bedre arbeidsflyt i hverdagen

Beta-versjonen av HR-systemet slippes 1. juni, og gir mulighet til en sømløs arbeidshverdag for HR-ansvarlige. Som leder eller HR-ansvarlig kan du enkelt lagre ansattopplysninger, dokumenter, registrere ressurser – som PC-er og mobiltelefoner – samtykker og kompetanse på ansatte. 

— Vi har også et samtalestyringsfunksjon som kan brukes til å opprette prosesser for ulike typer samtaler, som for eksempel medarbeidersamtaler og utviklingssamtaler med ansatte, sier Fuglesang.

Få oversikt over hele organisasjonen 

I systemet kan du bygge din egen organisasjon basert på enheter, underenheter, ledere og ansatte. Ved hjelp av organisasjonsdiagrammet kan du se en oversikt over organisasjonens hierarki og relasjoner.

Tettere integrasjon med 24SevenOffice sine systemer

— Vårt mål er at du som ansvarlig for HR- og personal i din bedrift skal ha en så god flyt som mulig. Per nå kan HR-plattformen vår synkroniseres med ERP-systemet vårt, men snart skal systemet også integreres tettere med lønnsmodulen vår, og få mulighet til å registrere og følge opp ferie og fravær, forteller Fuglesang.

Hun forteller at 24SevenOffice sitt mål er å skape et HR-økosystem som har en sømløs integrering blant selskapets andre systemer, slik at HR-avdelingen får frigjort mest mulig tid for å jobbe med mer strategisk HR-arbeid istedenfor tidkrevende rutinearbeid.

Åpner dører for mange flere muligheter

 — Vi jobber med å forbedre mulighetene og brukervennligheten til HR-modulen, men samtidig ønsker vi også å tilby ulike muligheter i systemet på sikt.

Målet er at HR-systemet skal bli et fullverdig system, fullt av muligheter. 

— På denne måten skal systemet dekke flest mulig behov, for eksempel fra en ansatt faktisk blir ansatt, til den ansatte "offboarder", avslutter Fuglesang.