Rebecca van Vuuren trer inn i rollen som ny CMO i 24SevenOffice

Skrevet av: Camilla Therese Øino -

Lesetid: 2minutter

Rebecca van Vuuren trer inn i rollen som Chief Marketing Officer i 24SevenOffice, fra tidligere Head of Marketing Operations.

24SevenOffice-Miljøbilder-25-

— Mitt mål er å bygge videre på det allerede sterke fundamentet min formidable forgjenger har etablert – vi skal fortsette å utvikle oss som selskap, forstå og oppfylle kundenes behov, og knytte sterke forbindelser med våre kunder og partnere, sier van Vuuren.

En mer strategisk tilnærming

DSC03662 (2)-1

Rollen som CMO innebærer en mer strategisk tilnærming enn rollen van Vuuren hadde som Head of Marketing Operations. Hun har imidlertid hatt flere strategiske roller tidligere i karrieren, og trives godt med den tilnærmingen.

Fra å fokusere på dag-til-dag operasjoner og lede ulike prosjekter og aktiviteter, skal van Vuuren nå lede den overordnede markedsføringsstrategien til 24SevenOffice – i denne omgang innebærer dette særlig fokus på merkevarebygging og kundekommunikasjon.

— Rollebyttet vil være en overgang, men jeg ser svært frem til utfordringene, og de nye mulighetene rollen bringer, sier hun.

Administrerende direktør i 24SevenOffice Group, Eirik Aalvik Stranden, er svært fornøyd med tiltredelsen av van Vuuren som CMO i 24SevenOffice.

— Jeg er veldig begeistret for at vi kan annonsere at Rebecca blir ny CMO. Hennes erfaring, lederkvaliteter, pågangsmot og engasjement gjør henne til det ideelle valget til å lede vårt markedsteam i en spennende fremtid der vi skal skalere, og vokse videre som selskap.

Vi skal jobbe kontinuerlig for å ha et optimalt team som skal være en støttespiller for resten selskapet, og som kan hjelpe 24SevenOffice å nå sine vekstmål.

— Rebecca van Vuuren, 24SevenOffice

Markedsteam med van Vuuren i ryggen

Selskapets strategiske tilnærming krever også et operativt markedsteam. Van Vuuren prioriterer derfor å etablere og bygge opp et sterkt markedsteam som skal implementere og realisere selskapets strategiske visjon. 

— Vi skal jobbe kontinuerlig for å ha et optimalt team som kan være en støttespiller for resten av selskapet, og som kan hjelpe 24SevenOffice med å oppnå sine vekstmål. Samtidig vil jeg også jobbe for å skape en sterk kultur internt i markedsavdelingen, der vi kontinuerlig skal lære, innovere og tilpasse oss endringer i markedet, sier hun.

Van Vuuren ser frem til muligheten med å bringe sine egne, unike perspektiver til rollen, samtidig som hun ser frem til å støtte resten av markedsteamet i deres utvikling og videre vekst i takt med selskapet.

24SevenOffice investerer i ansatte og kunder

Eirik Aalvik Stranden - CEO - Management profile image

Ifølge van Vuuren har 24SevenOffice en god kjerneverdi – selskapet forplikter seg til å gi kundene førsteklasses løsninger, har en god kultur for innovasjon, og en klar dedikasjon til kontinuerlig forbedring og utvikling.  

— Man er alltid åpen for nye ideer, og alle verdsetter hver enkelt medarbeider og deres bidrag, forklarer hun.

Aalvik Stranden trekker også frem at han er stolt over arbeidet som Rebecca og teamet har jobbet med den siste tiden – både med å lansere en ny merkevare som er tatt ut i systemet, og en ny nettside for 24SevenOffice.

— Lanseringen har betydd mye for teamet, og det styrker selskapets posisjon som en attraktiv arbeidsgiver. Jeg har også stor tro på at våre kunder trives enda bedre med å jobbe i et mer moderne system, sier Aalvik Stranden.

Aktør som tar samfunnsansvar

Van Vuuren trekker frem 24SevenOffice sin nye Netto Null-plattform som et eksempel på initiativ de tar når det gjelder innovasjon og utvikling. Hun forteller at plattformen skal hjelpe bedrifter med å få oversikt over CO2-utslippene sine ved hjelp av AI. 

— Slike konkrete initiativer og verktøy viser at 24SevenOffice ikke bare er et teknologiselskap, men en organisasjon som virkelig tar samfunnsansvar på alvor og følger med i en verden i utvikling. Det er mange spennende ting vi jobber med, og jeg ser frem til å ta en større strategisk del i hvor vi er på vei, avslutter van Vuuren.